INTIMAN KOMFOR U CENTRU GRADA
DOSITEJEVA ULICA

INTIMAN KOMFOR U CENTRU GRADA

DOSITEJEVA ULICA

LiftDa
TerasaDa
KlimaDa
InterfonDa
LaminatDa
Video nadzorDa
Ugrađen vodomerDa
Španska keramika I klaseDa
Mogućnost kupovine garažnog ili parking mestaDa
Centralno grejanje sa ugrađenim kalolimetromDa
Sedmokomorna PVC stolarija sa tri staklaDa

U neposrednoj blizini glavne ulice i centra grada, a ipak sakriven od buke i gradske gužve izgradili smo stambeni objekat visokog kvaliteta i modernog dizajna. Objekat se nalazi u Dositejevoj ulici, u blizini “Lidla” i “Roda centra” u Jagodini. Stanovi su koncipirani tako da pružaju potpunu iskorišćenost prostora, formirane su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice.

Zgrada ima lift, interfon i video nadzor. Svaka stambena jedinica poseduje terasu i klima uređaj. U izgradnji se koristio termo klima blok i stiropor 10cm što doprinosi savršenoj energetskoj efikasnosti zgrade. Ugrađena je sedmokomorna PVC stolarija sa tri stakla, laminat u sobama i keramika u kupatilu i kuhinji I klase. Obezbeđen je sistem centralnog grejanja, a svaki stan ima ugrađen kalolimetar i vodomer. Kupcima stanova obezbeđena je mogućnost kupovine garažnog ili parking mesta u suturenskom delu objekta.

Savremen dizajn i moderna arhitektura ovog objekta oslikava već prepoznatjiv stil i kvalitet koji negujemo godinama unazad. Kao i do sada cilj nam je bio da opravdamo poverenje naših klijenata. Izgradnjom svakog novog objekta podižemo granice i unapređujemo sistem poslovanja, što direktno utiče na veće zadovoljstvo naših kupaca.

LiftDa
TerasaDa
KlimaDa
InterfonDa
LaminatDa
Video nadzorDa
Ugrađen vodomerDa
Španska keramika I klaseDa
Mogućnost kupovine garažnog ili parking mestaDa
Centralno grejanje sa ugrađenim kalolimetromDa
Sedmokomorna PVC stolarija sa tri staklaDa

U neposrednoj blizini glavne ulice i centra grada, a ipak sakriven od buke i gradske gužve gradimo stambeni objekat visokog kvaliteta i modernog dizajna. Objekat se nalazi u Dositejevoj ulici, u blizini “Lidla” i “Roda centra” u Jagodini. Stanovi su koncipirani tako da pružaju potpunu iskorišćenost prostora, u ponudi su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice.

Zgrada ima lift, interfon i video nadzor. Svaka stambena jedinica poseduje terasu i klima uređaj. U izgradnji se koristi termo klima blok i stiropor 10cm što doprinosi savršenoj energetskoj efikasnosti zgrade. Ugrađuje se sedmokomorna PVC stolarija sa tri stakla, laminat u sobama i keramika u kupatilu i kuhinji I klase. Obezbeđen je sistem centralnog grejanja, a svaki stan ima ugrađen kalolimetar i vodomer. Kupcima stanova obezbeđena je mogućnost kupovine garažnog ili parking mesta u suturenskom delu objekta.

Savremen dizajn i moderna arhitektura ovog objekta oslikava već prepoznatjiv stil i kvalitet koji negujemo godinama unazad. Kao i do sada cilj nam je da opravdamo poverenje naših klijenata. Izgradnjom svakog novog objekta podižemo granice i unapređujemo sistem poslovanja, što direktno utiče na veće zadovoljstvo naših kupaca.